mandag 19. mars 2012

Det høyeste ønsket

Det aller høyeste ønsket på Celine sin bursdagsliste i år er;
Nintendo Ds.
Vi har pratet om det litt til & fra å kommet frem til at hun skal
få det i år da, hun har ønsket seg det både til jul & det forrige
bursdagen også.


Nintendo DS Lite
 
Nintendo DS Lite er en ny og bedre versjon av Nintendo DS. Den er både mindre og lettere enn originalen, men framfor alt er skjermene mye lysere og bedre.
Nintendo DS har to separate LCD-skjermer som gjør at du kan oppleve spillene fra to forskjellige perspektiv samtidig. Skjermene er tre tommer store, bakgrunnsbelyst og kan brukes sammen eller hver for seg. Du tror kanskje man kan gjøre dobbelt så mye med to skjermer, men det er ikke alt - det finnes så mange flere muligheter som åpnes opp ved hjelp av den ekstra skjermen.
I tillegg til to skjermer er der Touch Screen, Stemmestyrt (innebygd mikrofon), Nintendo Wi-Fi Connection, Trådløs kommunikasjon (Så mange som 16 Nintendo DS-brukere kan spille og kommunisere med hverandre via et lokalt trådløst nettverk), Trådløs spilldeling, 3D-grafikk, Kvalitetslyd, Lang spilletid, Sterke prosessorer


Nintendo 3DS


Nintendo 3DS - en liten revolusjon på konsollmarkedet. Nyvinningen 3DS er nemlig den aller første håndholdte konsollen som kan vise spillene i 3D-format. 3DS har to skjermer, en 3D-widescreenskjerm oppe og en 4:3-skjerm nede. Den nederste skjermen vil være berøringsfølsom og styres som før med en stylus. Pekepennen som kommer med 3DS er uttrekkbar og måler 10 cm på det lengste.

Nintendo 3DS inneholder et digitalkamera på innsiden for å ta bilder av og filme spillerens eget ansikt, i tillegg til to digitalkamera på utsiden som kan ta såkalte 3D-bilder. Bilder man har tatt av seg selv kan brukes til å lage automatiske Mii-figurer. 3DS har ikke Game Boy Advance-port, men konsollen vil derimot ha en nettbutikk hvor det vil være mulig å laste ned Game Boy- og Game Boy Color-spill. Tidligere Nintendo DS-spill fungerer dessuten fint på 3DS-konsollen.


Nintendo DSI
Nintendo DSi har to kameraer, en på innsiden og en på utsiden, de kan føle dine bevegelser og gjenkjenne fjes. Dette gjør at du kan spille noen typer spill på en helt ny måte. Du kan også ta bilder med kameraen og bruke en rekke spesialeffekter som du kan more deg med. Du kan også spare dine bilder på din Nintendo DSi i et personlig foto-album eller på et SD kort slik at du kan dele dine bilder med venner og familie. Nintendo DSi er dessuten 12% tynnere, har et innebygt sparminne og har større skjermer enn forgjengeren Nintendo DS Lite.

Noen anbefalinger om hvem vi skal velge.
Det er som sagt til en 6 års gammel jente =)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar