tirsdag 27. november 2012

HELIKIDS

Om HELIKIDS;

Er en uavhengig og frivillig organisasjon, stiftet 14.10.2012. Vi ønsker å benytte vår fritid til å jobbe for å kunne tilby et lite lyspunkt i hverdagen til noen som virkelig fortjener det.

Det er så altfor mange barn og unge som må tilbringe store deler av sin oppvekst på sykehus pga. sykdom eller skade. Dette er selvfølgelig krevende både for de unge og for deres nærmeste, og det vil ofte være tunge perioder med operasjoner og behandlinger. Vi vil gjerne tilby flest mulig av disse personene en drømmedag med helikopter i fokus. På litt sikt håper vi å kunne tilby skreddersydde turer hvor vi flyr til et spennende sted hvor våre passasjerer kan delta i morsomme aktiviteter slik som hesteridning, go-cart, golf, aking, restaurantbesøk osv.

Ved å glede seg til en slik tur håper vi å kunne gi en ekstra motivasjon til de unge og deres nærmeste, slik at de kan ha noe konkret å glede seg over og se fram til gjennom de tunge periodene.
Helikids er hovedsaklig basert på frivillig innsast fra oss initiativtakere, og dermed vil det aller meste av innsamlede midler gå direkte til det egentlige formålet. Noe utgifter vil det selvfølgelig være i forbindelse med markedsføring osv, men vi etterstreber å holde disse utgiftene minimale. I tillegg er det bestemt i våre vedtekter at minst 80% av innsamlede midler skal gå til helikopterturene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar